Team Halvorsen-Racing

Roadracing all the way!

Halvorsen-Racing On april - 17 - 2018

Hej alla!

Säsongen 2018 närmar sig med stormsteg och vi kämpar för brinnande livet med att knyta ihop alla lösa trådar så vi får ett starkt och hållbart rep, som lätt håller hela säsongen ut.

Och igår blev repet ännu starkare eftersom Spax Profile AB hoppade ombord på tåget och hjälper oss att nå målet 2018. Vi säger tack och varmt välkomna till dem! Kika gärna på deras hemsida och se vad de har att erbjuda er! Proffs jobb helt enkelt!!!

Idag går första tisdagsträningen av stapeln på hemmabanan i Linköping och den 1-2 maj är det testdagar med Bridgestone på Gelleråsen. Sen, som sagt, närmar sig premiären på Anderstorp den 12-13 maj med stormsteg. Vi håller tummarna för att allt har fallit på plats innan dess och att vi står laddade, taggade och klara på startplattan då!

Den nylackade hojen på lyften!

Den nylackade hojen på lyften!

På återhörande, inom kort!

Må så gott!

Med vänlig hälsning. Teamet

Categories: Highlight

Leave a Reply

Featured Video