Team Halvorsen-Racing

Roadracing all the way!

Halvorsen-Racing On februari - 27 - 2018

Hej på er!

Hoppas allt är väl med er där ute i vinterkylan!

Men som vanligt, håll ut! För snart kommer den fina svenska sommaren tillbax! 😉

Här nedan kan ni se tävlingsdatumen för säsongen 2018, sen får vi se hur mycket och hur bra vi kommer att prestera på premiären nere på Torpet!? Det lär bli ett avgörande test för resten av säsongen! Jag känner nästan ingenting av skadan nu i dagsläget, annat än träningsvärken som ibland är mer och ibland är mindre. Men det är ju en helt annan sak att köra hoj! Kommer jag att kunna köra obehindrat, utan att känna av den gamla skadan? Kommer jag att komma ned till mina gamla varvtider? Kommer jag våga? Kommer jag tycka det är kul? Kommer det vara värt det?… ja, som sagt/skrivet det finns många frågetecken att räta ut på premiären på Anderstorp.

Min gamla sjukgymnast var nog lite skeptisk när jag i december frågade han om jag kunde åka skidor i vinter!? Så det var med en viss fundering från min sida när hela familjen drog på skidsemester till Romme under sportlovet. Kan stolt meddela att det gick galant för mig att åka skidor, till och med offpist mellan träden funkade fint! 😉 (De du Daniel! 😉 ) Det var desto värre när man tog av pjäxor och skidor efter en hel dag i backen! 😮  Aaooo!!!

Men träningen och träningsvärken från fjällresan har helt klart hjälpt till med rehaben! Jag går i det närmaste normalt utan att halta och utan värk nu. Å det känns nice de!

Det var nog allt för nu!… nej, vänta nu!? Glömde ju nästan bort att nämna att något historiskt för teamet händer till i år. För efter hela 14 år med den iögonfallande kromgula färgen på våra hojar byter vi nu till den något mer neutrala färgkombinationen svart och vit. Det finns både officiella och inofficiella förklaringar till färgbytet men det får bli en annan gång.

Ha de! 🙂

/ Peter med team Halvorsen-racing

Categories: Highlight

Leave a Reply

Featured Video