Team Halvorsen-Racing

Roadracing all the way!

Halvorsen-Racing On december - 14 - 2017

Hej alla!

Vad fort det går! Året är snart slut och mitt i julstressen vill vi i alla fall passa på att önska er alla en riktigt god jul och ett gott nytt år!

Detta trots att jag har lite sorg idag eftersom det just idag var sista gången som min sjukgymnast Daniel och jag tränade, mätte mina framgångar och hade roligt ihop. Daniel lämnar nu tyvärr Nyköping och flyttar hem till Åland igen där familjen väntar. Jag/vi önskar dig all lycka och välgång där med både nya jobbet och familjen! Tack för all hjälp Daniel, du har varit ett stort stöd från dag 1 i denna rehab historia!

Tack för allt Daniel!

I och med detta avslut gjordes också en sammanställning av mig och mina resultat samt en noggrann överlämning till nästa sjukgymnast, som jag ska träffa i mitten på januari. Men jag kommer bara träffa sjukgymnast ett par gånger till efter nyår, därefter är det upp till mig själv att se till att jag blir 100% återställd innan den 10:e juni. Då har det gått ett helt år sen kraschen och det är väl ungefär då som man vet om man kommer halta eller inte i framtiden och halta har jag ingen lust med! Men jag tror inte att det kommer att vara något problem eftersom jag fått ett rigoröst men väldesignat träningsprogram av Daniel, som jag själv ser ger resultat och framgång. Tyvärr fattar jag fortfarande inte att det ska behöva ta så lång tid att komma tillbaka efter en krasch och få full styrka i muskulaturen!? 🙁

Om allt gå som det ska och som det är uttänkt inne i mitt huvud så kommer jag att stå på startplattan på premiär racet i Anderstorp 2018. Jag måste bara få testa om jag fortfarande har suget efter och farten uppe eller om jag har fegat ur, ska tacka för mig och lägga hjälmen på hyllan. När jag sitter här och skriver vill jag bara upp i sadeln och ut på banan på en gång! Det är svårt att förklara känslan där ute på banan och vad som driver mig för en oinvigd. Men kicken man får har blivit ett beroende och man känner att man verkligen lever där ute, i sadeln på hojen som pressas till max mot naturlagarna. Jag skäms lite över detta när jag tänker på det. Jag menar, jag har ju en underbar familj som alltid ställer upp för mig. Jag borde kanske tänka mera på dem istället, växa upp, ta mitt ansvar och lägga hjälmen på hyllan, som många säger till mig! Men det är tyvärr inte så lätt även om tankarna såklart funnits där under sommaren 2017 som bitvis var mindre kul med rullstol osv. Men det får nog ändå bli den här svåra balansgången istället där jag verkligen håller tummarna för att allt ska fungera 2018 utan större missöden och helst med lite framgång också. Tur för mig att Tessan själv har tävlat och känt den där obeskrivliga känslan, för hon förstår mig och mina tankar fullt ut och stöttar mig till 100%. Jag är så tacksam för att ha haft den turen att få träffa en sådan livskamrat. Tack Tess! 🙂

Jag och hela Teamet önskar nu er alla ett riktigt gott slut på 2017 så ses vi och hörs nästa säsong!

Tack för i år!

Med vänlig hälsning. Peter

Categories: Highlight

Leave a Reply

Featured Video