Team Halvorsen-Racing

Roadracing all the way!

Halvorsen-Racing On september - 20 - 2017

Hej alla!

Igår hände det! Peter fick äntligen som han ville och genomförde en första testkörning på motorcykeln på hemmabanan i Linköping. Han fick ett varmt välkomnade tillbaka av flertalet andra förare som var där för att träna. Peter var lite tveksam till om det skulle fungera med nedväxlingarna innan kurvorna eftersom vänster fotled fortfarande är något stel. Men väl uppe på hojen och ute på banan kunde vi genast konstatera att det fungerade fint. Även om en viss justering av växelpinnen krävs för att det ska fungera ännu bättre. Det kändes som en seger för Peter att kunna komma ut på banan igen och varv efter varv ta sig förbi olycksplatsen ut ur esset, där han den 10:e juni avslutade säsongen så snöpligt med sin hårda krasch.

Peter med orange väst, som alla långsamma och osäkra förare måste ha! 😉

En glad Peter ute på banan igen! 🙂    Foto: Leif Daremo

Tessan passade också på att köra några pass och hon stormtrivdes direkt där ute på banan trots att vädret inte visade sin varmaste sida. Men vi slapp i alla fall regn! 🙂

Nästa tisdag är det sista träningstillfället för i år på Sviestadsbanan och tanken är att om bara vädret håller sig lite mot sensommar hållet, så vill Peter testa/träna vidare då.

På återhörande! 😉

Mvh. Teamet

Categories: Highlight

Leave a Reply

Featured Video